Directiechauffeur Groningen

Wilt u comfortabel reizen in Groningen zonder wachttijden? Dat is mogelijk wanneer u een directiechauffeur van CCD reserveert. U wordt naar uw bestemming gereden terwijl u ongestoord een vergadering kan voorbereiden. Zo kunt u zich richten op andere zaken dan op de weg. Onze directiechauffeurs brengen u met uw eigen auto van A naar B. Ontdek hier de mogelijkheden die Corée Chauffeursdiensten in Groningen biedt!

De voordelen van een privéchauffeur

Er zijn veel voordelen aan het inhuren van een directiechauffeur. Wilt u rustig doorwerken in de auto? Corée Chauffeursdiensten maakt dit mogelijk. Parkeren in de binnenstad van Groningen is vaak een probleem. Met een directiechauffeur hoeft u zich hier geen zorgen over te maken. U wilt uw tijd natuurlijk niet nutteloos verspillen. Tijd is geld! Onze privéchauffeurs besparen u de wachttijden. Zij zetten u in Groningen en omstreken af waar uw afspraak is. Als u klaar bent staat onze privéchauffeur weer klaar, efficiëntie ten top!

De directiechauffeurs van CCD

Corée Chauffeursdiensten werkt met een team van privé- en studentchauffeurs. Al onze chauffeurs zijn betrouwbaar, loyaal en professioneel. Ook beschikken zij over een excellente rijvaardigheid. Dat wij u optimaal gastheerschap bieden is voor ons vanzelfsprekend. Verder zijn onze chauffeurs ten minste twee jaar in het bezit van hun rijbewijs. Een directiechauffeur rijdt in uw eigen vertrouwde auto. Ideaal voor als u deze zelf niet kunt besturen. Met een privéchauffeur kunt u uw tijd effectief besteden.

Trouwe BOB-chauffeur in Groningen nodig?

Wilt u genieten van een lekker glas wijn of een glas bier met kennissen, vrienden en/of collega’s? Corée Chauffeursdiensten biedt uitkomst. U kunt gebruik maken van een BOB-chauffeur in Groningen. Hiermee weet u zeker dat u veilig op weg gaat. Daarnaast kunt u zorgeloos genieten van het feest. Heeft u een trouwe BOB-chauffeur in Groningen nodig? Dan bent u bij CCD aan het juiste adres!

Flexibele studentchauffeur in Groningen

Een studentchauffeur in Groningen heeft meer dan 2 jaar zijn rijbewijs. Hij kan op flexibele tijden voor u klaarstaan. Onze studentchauffeurs hebben een uitstekende kennis van de verkeersregels en het wegennet. Van en naar uw werkplek, uw werkbespreking of het restaurant. Onze studentchauffeurs vervoeren u naar elke bestemming in Groningen en omstreken.
Directiechauffeur Groningen

Een directiechauffeur in Groningen nodig?

Uw reistijd effectiever en productiever maken, dat is ons doel! Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op. Dit kan via ons contactformulier of door te bellen: (050) 744 00 01. Informeer naar de mogelijkheden voor het inzetten van een privéchauffeur in Groningen.

CONTACT

FORMULIER


RESERVEREN? (038) 744 00 10
(050) 744 00 01

Contact

(038) 744 00 10
info@ccd-zwolle.nl

(050) 744 00 01
info@ccd-groningen.nl